Δήμος Αγίας Παρασκευής: Βραβεύθηκαν οι νικητές της Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης

Με την εκδήλωση βράβευσης των νικητών ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος  σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16/6 στην κατάμεστη, από μαθητές, τους δασκάλους  και τους γονείς τους, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής. Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος Γιάν. Σιδέρης και Παιδείας Πάν. Γκόνης, όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Κ. Καραγιαννάκης συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού καθώς και όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σ' αυτόν. 
Στη συνέχεια μίλησαν οι δάσκαλοι Π. Κοράκης από το 8ο και  Α. Καφέτου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και ακολούθησαν μαθητές από τα δύο σχολεία που περιέγραψαν την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και τις σκέψεις τους για την ανακύκλωση. 
Τα σχολικά τμήματα τα οποία ανακύκλωσαν  τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού είναι τα εξής:
- 1ο : Το τμήμα Ε1 του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 8.835 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα Tablet.
- 2ο : Το τμήμα Δ1 του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 8.359 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP4 music player.
- 3ο : Το τμήμα ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 6.828 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.
- 4ο : Το τμήμα ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 6.726 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε όμως η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
 giorti anak vrav