Σελίδες

Δήμος Χαλανδρίου για τα «Ευριπίδεια 2016»

Για πρώτη χρονιά, φέτος, τα «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ», πραγματοποιήθηκαν με δύο άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις. Η πρώτη, το Σάββατο 28/5/2016 με τους 1ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης και η δεύτερη, την Κυριακή 29/5/2016 με τους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου.

Στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης πήραν μέρος 170 αθλητές και αθλήτριες από έξι (6) Δήμους, ενώ στους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου πήραν μέρος 260 μαθητές και μαθήτριες της πέμπτης και έκτης τάξης δημοτικού από όλα τα σχολεία του Χαλανδρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των αγώνων ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ για την πολύτιμη συνδρομή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.


Επίσης, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού καθώς και τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου, που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στην διεξαγωγή των αγώνων.


Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους Διευθυντές, τους Γυμναστές, και τους Δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων του Χαλανδρίου που συμμετείχαν στους αγώνες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Δείτε αναλυτικά:
1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ
2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ
3. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ