Σελίδες

Συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στα Βριλήσσια

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 20.00 μ.μ., η  «Κοινωνία των Πολιτών» διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου. Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Βριλησσίων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Η συναυλία θα δοθεί από το συγκρότημα ‘String Demons’.
Οι πολίτες, αντί εισιτηρίου, καλούνται να προσφέρουν οποιοδήποτε από τα παρακάτω είδη:
- Βρεφικά – παιδικά είδη  / - Είδη για δημιουργική απασχόληση των παιδιών – παιχνίδια   / - Τρόφιμα μακράς διαρκείας   / - Είδη προσωπικής υγιεινής

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, θα μεταφερθούν την επόμενη ημέρα, Κυριακή 3 Απριλίου, στο Λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε1, και θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς από κλιμάκιο της «Κοινωνίας των Πολιτών» μαζί με όσους συμπολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα τη συναυλία υποστηρίζουν: Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, η Αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού, η Πολιτική Προστασία, ο Πολιτιστικός &Αθλητικός Οργανισμός, η δημοτική παράταξη «Βριλήσσια, Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης & Πολιτισμού»,   ο σύλλογος Μεσσηνίων  «Η Ελαία», η Ένωση Κρητών Βριλησσίων,  ο σύλλογος Ηπειρωτών Βριλησσίων «Ο Πύρρος», ο σύνδεσμος Αρκάδων Βριλησσίων, ο πολιτιστικός σύλλογος «Βράχος Βριλησσού» και ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Η Αλληλεγγύη».

Η «Κοινωνία των Πολιτών» ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο και τη Λυδία Μπουντούνη για την συμμετοχή και την ανιδιοτελή προσφορά τους!






Πιο αναλυτικά τα είδη τα οποία η «Κοινωνία των Πολιτών» καλεί τους πολίτες των Βριλησσίων να φέρουν μαζί τους, αντί εισιτηρίου:
•             Βρεφικά – Παιδικά Είδη
Βρεφικές – παιδικές πάνες (Νο 1 έως 6), μωρομάντηλα, Κρέμες συγκάματος, ταλκ, πιπίλες, μπιμπερό, μάρσιποι, παιδικές κουβέρτες, συσκευασμένες έτοιμες φρουτόκρεμες, βρεφικό γάλα, κρέμες σε σκόνη, κουταλάκια μίας χρήσης, πλαστικά ποτήρια , κουβέρτες για μωρά, παιδικό γάλα μακράς διάρκειας.
•             Είδη για δημιουργική απασχόληση των παιδιών – παιχνίδια
Μπαλόνια, κηρομπογιές, μαρκαδόροι χοντροί, ξυλομπογιές χοντρές, μπλοκ κανσόν, σπάγκο σε διάφορα χρώματα, κολλητική ταινία, χαρτόνια κανσόν σε διάφορα χρώματα.
•             Τρόφιμα μακράς διαρκείας
Κρουασάν, Σταφίδες, Γάλα μακράς διάρκειας, παστέλια,  ξηρούς καρπούς-σταφίδες, μπισκότα, κονσέρβες (όχι χοιρινό), φρυγανιές, ατομικούς χυμούς, καραμέλες, γλειφιτζούρια.
•             Είδη προσωπικής υγιεινής


Λίγα Λόγια για τους “String Demons”
Οι ‘’String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας ήδη πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.
Τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα , ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη με τα δύο κλασσικά τους όργανα  να  παίρνουν φωτιά σε κάθε τους παράσταση προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
 Από το Παραδοσιακό στο Κλασσικό, από το Heavy Metal στο Λαϊκό, από τους Εκκλησιαστικούς Ύμνους στο Ρεμπέτικο  στο Rock...και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό ,κρουστά τύμπανα και  Έγχορδα…!!!
Το «δαιμόνιο» πρόγραμμα τους  το συμπληρώνουν με  κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που  θα κυκλοφορήσει  σύντομα ταυτόχρονα  στην Ελλάδα και  στο εξωτερικό . Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album από την FM Records προάγγελος του επερχόμενου  με τίτλο το όνομα τους.
Αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη τα πρώτα τους  sold out  αρχικά στο Κάστρο Πρέβεζας στις 12/09/15 και  λίγο πιο μετά στις κοινές τους εμφανίσεις με τις ‘’100 Κιθάρες’’ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23&24/10/15.
Link YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=udLdyjxHtv4
https://www.youtube.com/watch?v=3fRum0SHpPY
https://www.youtube.com/watch?v=bUOaerikVzA
https://www.youtube.com/watch?v=4nQVjBgsNG8