Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ για τον Απρίλιο 2016

- Τετάρτη 6 Απριλίου: Επίσκεψη στο Μουσείο Αρχαίας Αγοράς, στη Στοά Αττάλου και στο Μουσείο Ηρακλειδών, όπου εκτίθενται οι εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων.

  • Τετάρτη 13 Απριλίου, 8:00 πμ – 9:00 πμ, στο Α’ Κ.Α.Π.Η: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.
  • Πέμπτη 14 Απριλίου, 11:00 πμ, στο Α’ Κ.Α.Π.Η: Προβολή της γαλλικής ταινίας “Θεέ μου τι σου κάναμε”. Οι τυπικοί καθολικοί Γάλλοι αστοί Βερνέιγ προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Όταν η τέταρτη κόρη τους ανακοινώνει πως πρόκειται και αυτή να παντρευτεί, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.
  • Δευτέρα 18 Απριλίου στο θέατρο “Ελληνικός Κόσμος”: Παρακολούθηση της μουσικοχορευτικής παράστασης “Ας ερχόσουν για λίγο” του Δημήτρη Μαλισσόβα. Στιγμές από τη ζωή του συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής με το Γ. Μπέζο στον ομώνυμο ρόλο. Ερμηνεύουν: Γ. Μπέζος, Τ. Τρύπη, Ευρυδίκη, Β. Κουρούπη.




  • Στα πλαίσια της Σαρακοστής και των εθίμων του Πάσχα, οι Ομάδες Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του ΚΑΠΗ θα επισκεφτούν Παιδικούς Σταθμούς και το Μουσικοκινητικό Εργαστήριο για ΑμεΑ του Δήμου μας, όπου οι κυρίες θα δείξουν τα έθιμα της κυρά-Σαρακοστής και του Λαζάρου στους μικρούς τους φίλους. Συγκεκριμένα:


  • - Το Α’ ΚΑΠΗ θα επισκεφτεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου το Μουσικοκινητικό Εργαστήριο για τη Σαρακοστή και την Τετάρτη 20 Απριλίου τον Δ' Βρεφονηπιακό σταθμό (Αισώπου) για τα Λαζαράκια.
      - Το Β’ ΚΑΠΗ θα επισκεφτεί την Τρίτη 05 Απριλίου το Μουσικοκινητικό Εργαστήριο, την Τετάρτη 14 Απριλίου το Ζ’ Νηπιακό σταθμό (Αφροδίτης), τη Δευτέρα 18 Απριλίου το Β’ Βρεφονηπιακό Σταθμό (Λάδωνος) και την Τετάρτη 20 Απριλίου τον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό (Βορρά) για τα Λαζαράκια.
    • Πέμπτη 21 Απριλίου στο Α’ ΚΑΠΗ και την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Β’ ΚΑΠΗ, 5:00 μμ – 8:00 μμ: Πασχαλινές Εορταγορές όπου θα διατεθούν έργα που έχουν κατασκευάσει οι Ομάδες Κατασκευών, Ζαχαροπλαστικής και Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ.