Σελίδες

Κάλαντα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής από Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ, Εργαζόμενους, Κρήτες, Κορυβάντες

Γλυκές και μελωδικές παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, καθώς μικρά παιδιά  από τον Γ΄Νηπιακό Σταθμό του Δήμου,  συνοδευόμενα από την Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και την Διευθύντρια τους  Α. Γιαννάκη, τις προϊστάμενες των τμημάτων Ε. Ξενάκη και Θ. Ντίκου και τις παιδαγωγούς Ε. Γιαννίση, Σ. Αναγνωστοπούλου και Κ. Πλεμμένου τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χάρισαν χαμόγελα στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ Γερ. Βλάχο τους Αντιδημάρχους Π. Γκόνη,  Ελισ. Πετσατώδη, Σπ. Παπαγεωργίου, Ι. Σιδέρη και Κ. Χατζηανδρέου. Ο Δήμαρχος πρόσφερε στα παιδιά δώρα και γλυκά και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

Αργότερα τραγούδησαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο χορωδία των ΚΑΠΗ  και εργαζόμενοι του Δήμου,. Τόσο τα μέλη των ΚΑΠΗ, όσο και οι εργαζόμενοι τραγούδησαν και δικά τους  αυτοσχέδια και ευρηματικά κάλαντα. 
Ακολούθησε  η χορωδία του Συλλόγου Κρητών και Φίλων της Κρήτης Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο Α. Κρασανάκη, τη Γραμματέα Κ. Θεοδωράκη, τα μέλη του ΔΣ Μ. Παπαδομαρκετάκη και Β. Παλιούρα  και την Έφορο Α. Στρατάκη.  Τη χορωδία διηύθυνε ο Μαέστρος Μ. Μεσήνης. 
Τέλος οι «Κορύβαντες» φορώντας  όμορφες παραδοσιακές φορεσιές τραγούδησαν  κάλαντα της Θεσσαλίας.
 kalanta 1 2015
 kalanta 2 2015
kalanta 3