Δήμος Αγίας Παρασκευής: Χριστουγεννιάτικο Χωριό από τους ΕμποροΒιοτέχνες

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα φιλοξενήσει στην Κεντρική Πλατεία από 18 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ. 

Από τα ξύλινα σπιτάκια του χωριού θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί παιχνίδια, γλυκά και προϊόντα υγιεινής διατροφής από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής, όπως και να ενημερωθεί για προϊόντα και  υπηρεσίες τοπικών επιχειρήσεων καθώς και για δομές  και δράσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 

Το χωριό θα είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τα παιδιά αφού θα υπάρχουν εργαστήρια κατασκευών, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά και Νεράιδες με μπαλονοκατασκευές, Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο, Μασκότ, Καλλιτέχνες με καρικατούρες, face painting Χριστουγέννων και Θρόνος του Άγιου Βασίλη. Επίσης θα υπάρχει χάρτης του χωριού με πλήρες πρόγραμμα των δρώμενων που θα μοιραστεί στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής. 

Το χωριό ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ και «εγκαινιάζεται» με  μια μεγάλη γιορτή και πολλές εκπλήξεις ίδια μέρα στις 8:00 μμ στην Κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.