Σελίδες

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την έναρξη όλων των Δημοτικών Αθλητικών Προγραμμάτων του για την περίοδο 2015-2016, και τα οποία θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12η Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. 

Επισημαίνεται ότι η μετατόπιση της έναρξης κατά δέκα (10) ημέρες, οφείλεται αφ’ ενός μεν στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής για σύναψη συμβάσεων του ΠΑΟΔΑΠ απ’ ευθείας με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (γυμναστές), οι οποίοι θα εργαστούν χωρίς μεσολάβηση ενδιάμεσου φορέα, με πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, έως την λήξη των Προγραμμάτων (Ιούνιος 2016), αφ’ ετέρου δε στην προεκλογική αναστολή προσλήψεων. Υπογραμμίζεται ότι η πρόσληψη των Γυμναστών γίνεται με Δημόσια Προκήρυξη, σύμφωνα με το σχετικό Υπόδειγμα του ΑΣΕΠ. 
Εξ άλλου, αναμένεται σύντομα και η τελική έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και της προκήρυξης πρόσληψης και άλλων Γυμναστών οι οποίοι θα καλύψουν ποικίλα προγράμματα στα Σχολεία της πόλης και αλλού.
 
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΑΠ           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
      ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ          ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ