Σελίδες

Τελετές αγιασμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Βριλησσίων

Στον αγιασμό των σχολικών μονάδων του Δήμου μας παραβρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11/9/2015, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξ. Μανιατογιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χαντζάρα, οι Πρόεδροι των δυο Σχολικών Επιτροπών κ. Παρασκευοπούλου και κ. Εγκολφόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λύτρας και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Αρσένη- Λάμπρου.

Ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας αποτέλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο οποίος χοροστάτησε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ευχήθηκε στους μαθητές και στους γονείς μια υγιή και δημιουργική σχολική χρονιά,
Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του για την επίσημη έναρξη των μαθημάτων ανέφερε πως ‘η εκπαίδευση αποτελεί δυνατότητα και ταυτόχρονα υποχρέωση της Πολιτείας για τη νέα γενιά της χώρας και της τοπικής μας κοινωνίας, για το μέλλον του τόπου μας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς οφείλουμε ο καθένας από την πλευρά του να εξασφαλίσουμε την άρτια λειτουργία των σχολειών της πατρίδας μας, παρέχοντας υψηλό επίπεδο μόρφωσης, υποδομών και υπηρεσιών για κάθε νέα και νέο, ανεξάρτητα από καταγωγή, φύλο και οικονομικές δυνατότητες’.