Σελίδες

Σάρωσε η Μπαρτσελόνα με τον «ασταμάτητο» Μεσσι-α (VIDEO)

Απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ματς των ημιτελικών μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπάγερν ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να προσφέρει ουσία, αλλά και θέαμα.

H Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Μπάγερν στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τον Champions League, σε ένα παιχνίδι που ο Λιονέλ Μέσι παρέδωσε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου, με τον προπονητή της Μπάγερν Πεπ Γκουαρντιόλα να επαναλάβει ότι: «ο Μέσι είναι ασταμάτητος. Το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να τον εμποδίσεις να συμμετέχει στο παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό».  

Δείτε μαζεμένες σε ένα VIDEO όλες τις ενέργειες του σταρ των "μπλαουγκράνα", σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του:





Εντυπωσιακά είναι και τα στατιστικά του Μέσι στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γουαρδιόλα. Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε 95 λεπτά (σε όλο τον αγώνα), πέτυχε 2 γκολ σε 4 σουτ, έβγαλε ασίστ, κέρδισε 4 φάουλ και είχε και 4 "πάσες-κλειδιά". Φυσικά είναι ο πρώτος σε όλες αυτές τις κατηγορίες.



Παράλληλα τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μέσι σε διάστημα τριών λεπτών (77'-80') ήταν τα γρηγορότερα σε αγώνα Champions League.

Με στοιχεία από το contra.gr