Σελίδες

Δήμος Βριλησσίων: Διανομή τροφίμων, πασχαλινών και δώρων σε οικογένειες της πόλης

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΛΑΜΠΑΔΩΝ - ΓΛΥΚΩΝ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2015, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και η ομάδα εθελοντών, διένειμαν σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων προιόντων για την κάλυψη 120 οικογενειών της πόλης μας, μαζί με είδη παντοπωλείου και 260 κιλά ειδών κρεοπωλείου καθώς και τυροκομικά προιόντα, λαχανικά, 1000 κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κουλούρια κ.α.

Δόθηκαν λαμπάδες, παιγνίδια, ενδύματα και υποδήματα στα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου, όλα προσφορά των συλλόγων γονεων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών μας, των σχολείων του Δήμου μας, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων τους, των διαφόρων προσφορών που λάβαμε επίσης απο ανώνυμους και επώνυμους δημότες οι οποίοι ή συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε ή προσέρχονταν στο χώρο μας οι ίδιοι.

Τα τσουρέκια, τα γλυκά, τα κουλούρια ήταν προσφορά ανώνυμων συμπολιτών μας αλλά και αρκετών ζαχαροπλαστείων και αρτοποιείων της πόλης μας.

Μέλη του ΚΑΠΗ μας, τα μέλη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ, συλλογικοί φορείς της πόλης μας, οι παραγωγοί της λαικής με και χωρίς μεσάζοντα, αλλά και οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, προσέφεραν επίσης διάφορα είδη τα οποία και κατανεμήθηκαν αντίστοιχα σε όλους.

Την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015, κλιμάκιο από την "Βοήθεια στο σπίτι", επισκέφτηκε τα 35 μοναχικά άτομα που υπάγονται στο πρόγραμμα αυτό, προσφέροντας χειροποίητα πασχαλινά καλαθάκια τα οποία κατασκεύασαν οι μικροί μας συνδημότες με τις δασκάλες τους στους παιδικους μας σταθμούς, με κουλούρια, αυγά και πανέμορφες χειροποιητες κάρτες και κυρίως με φροντίδα, ευαισθησία και αγάπη.

Για την Πέμπτη 9 Απριλίου 2015, ετοιμάστηκαν κούτες με διάφορα τυποποιημένα προιόντα τα οποία και θα προσφερθούν νωρίς το πρωί, σε όλες τις Εκκλησίες της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους συνδημότες μας από όπου και να προέρχονται, για την ευαισθητοποίηση τους και τις προσφορές τους, τους εθελοντές μας επίσης και κυρίως όλο το προσωπικό του Οργανισμού που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στη κυριολεξία, για να έχουν όλοι οι δικαιούχοι συνδημότες μας ένα αξιοπρεπές και πλούσιο πασχαλινό τραπέζι και μια καλή Ανάσταση!!

Η ανταπόκρισή όλων, το διαστημα της προετοιμασίας των 2 μηνών μέχρι σήμερα ήταν συγκινητική !
Συνεχίζουμε με Αλληλεγγύη και Αγάπη.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.