Σελίδες

Mεγάλη συμμετοχή στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ποιοτικά παραδοσιακά εδέσματα, κέφι  και  χορό γιορτάστηκαν τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην  Αγία Παρασκευή. Η γιορτή διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) στο κλειστό γήπεδο της οδού Νότου. Η βροχή  που έπεφτε δεν εμπόδισε τον κόσμο να διασκεδάσει με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Φ.Τζανίνη. Παρά την  πολύ μεγάλη συμμετοχή  η εξυπηρέτηση του κόσμου ήταν  εξαιρετικά ικανοποιητική.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απεύθυνε ο  «οικοδεσπότης» Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος μαζί με τις ευχές του ευχαρίστησε την Αυτεπιστασία του Δήμου και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για την επιτυχία της εκδήλωσης και κάλεσε φορείς και Δημότες να διατυπώσουν ιδέες και προτάσεις για Αγιοπαρασκευϊώτικο καρναβάλι του χρόνου.  
Ευχές επίσης απεύθυναν οι πρ. Δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και  Β. Γιαννακόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος. 
Σημειώνουμε ότι μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη,  Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, η Πρόεδρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Γ. Λογοθέτης και Στ.  Ψύλλα, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Γ. Παναγόπουλος και Ελ. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Κοντόπευκου Β. Κουτσογιάννη, ο αντιπρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Αϊ Γιάννη Βαγγ. Θεοδοσόπουλος, η πρόεδρος  των σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Νικ. Μπελεχρή κ.α.