Σελίδες

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Βριλησσίων

Την Κυριακή 1/2/2015, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Δήμος Βριλησσίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πνευματικό κέντρο στην οδό Κισσάβου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι προϊστάμενοι των ενοριακών ναών, σύσσωμο το ΔΣ, πρώην δήμαρχοι και κοινοτάρχες της πόλης καθώς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.  

Ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης, αφού πρώτα ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, στη συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της έως τώρα θητείας του, εστιάζοντας στα παρακάτω σημεία:
'Προωθήσαμε με πράξεις τη συναίνεση και τη συνεργασία στο Δήμο.

Πραγματοποιήσαμε δεσμεύσεις με πνεύμα δημοκρατίας και συλλογικότητας, προωθώντας τη διαβούλευση στα σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη και την εκπροσώπηση των τοπικών φορέων στα νομικά πρόσωπα και τις επιτροπές.

Καταρτίσαμε τον προϋπολογισμού του 2015, ο οποίος έχει ήδη εγκριθεί.

Καταργήσαμε τις αμοιβές στα νομικά πρόσωπα, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και μειώσαμε τα δημοτικά τέλη.

Στηρίξαμε όλους τους εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς θεσμούς και τα αντίστοιχα προγράμματα. Προχωρήσαμε στην υλοποίηση της εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης καθώς και της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων και οικιακής κομποστοποίησης'

Ο Δήμαρχος, κλείνοντας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλους όσους βοηθούν στην καθημερινή επίλυση των προβλημάτων, όπως το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Κεντρική Διοίκηση, την Περιφέρεια, τους οργανωμένους φορείς αλλά και τους ενεργούς πολίτες και επανέλαβε τη δέσμευσή του για 'λίγα λόγια και πολύ δουλειά σύγχρονα με τα νιάτα και τη γνώση, αυτοδύναμα από το Δήμο για τους Δημότες και δημιουργικά από την τοπική μας κοινωνία για τα μέλη της'.