Σελίδες

1ο GRAND PRIX «Πάμε διακοπές!» στον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   1ου GRAND PRIX «Πάμε διακοπές!»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Όμιλος Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης προκηρύσσουν το 1ο GRAND PRIX με την επωνυμία «Πάμε διακοπές!», τα επί μέρους τουρνουά του οποίου θα διεξαχθούν στο εντευκτήριο του Σ. Ο. Χαλανδρίου, Αβέρωφ 4 – Χαλάνδρι, και στο εντευκτήριο του Ο.Π.Α. Φιλοθέης, Κηφισίας 312Α και Βασιλέως Γεωργίου – Χαλάνδρι, το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο έως Απρίλιο 2015.
Το GRAND PRIX αποτελείται από τα εξής επί μέρους τουρνουά, οι λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν με συμπληρωματικές προκηρύξεις:

α) Ένα τουρνουά κανονικού χρόνου σκέψης (1,5 ώρα και 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση) 7 γύρων, που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του Σ. Ο. Χαλανδρίου.

β) Τρία τουρνουά rapid (χρόνος σκέψης 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση), που θα διεξαχθούν ένα τον Φεβρουάριο, ένα τον Μάρτιο και ένα τον Απρίλιο στο εντευκτήριο του Ο. Π. Α. Φιλοθέης και

γ) Τρία τουρνουά blitz (χρόνος σκέψης 3 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα ανά κίνηση), που θα διεξαχθούν ένα τον Φεβρουάριο, ένα τον Μάρτιο και ένα τον Απρίλιο στο εντευκτήριο του Σ. Ο. Χαλανδρίου.

chesshalandri.gr