Σελίδες

Υποδειγματική η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Δήμο Βριλησσίων (VIDEO)

Ο νέος Δήμαρχος Βριλησσίων
Η επίσημη τελετή παράδοσης παραλαβής της δημοτικής αρχής, από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Κώστα Ιωαννίδη στον νεοεκλεγέντα κ. Ξένο Μανιατογιάννη, εγκατάστασης και ανάληψης της νέας Δημοτικής Αρχής Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου

vrilissia.eu

Η τελετή έλαβε χώρα στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου στην οδό Κισσάβου 11.
Την παρουσίαση της τελετής ανέλαβε και έφερε εις πέρας με υποδειγματικό τρόπο ο Αντιδήμαρχος διοίκησης, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων Κώστας Πολίτης.



Την τελετή τίμησε με την παρουσία του εκπροσωπώντας την εκκλησία μας ο Πατήρ Αγησίλαος Τσώλος προϊστάμενος ιερέας του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου Βριλησσίων.

Με την παρουσία του επίσης τίμησε την εκδήλωση στην οποία απηύθυνε και χαιρετισμό ο επί έκτη συνεχόμενη θητεία Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης.
Ήταν παρόντες τιμώντας ιδιαίτερα τον νέο Δήμαρχο, ο πρώην Δήμαρχος Σταμάτης Λώλας για τον οποίο ο Ξένος Μανιατογιάννης είπε "σημαίνει πολλά για εμένα" και ο πρώην Κοινοτάρχης της πόλης μας Αντώνης Ράμφος.

Παραδίδοντας την δημοτική αρχή ο απερχόμενος Δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο έργο του ιδίου και των συνεργατών του χαρακτηρίζοντάς το "σημαντικό και υποδειγματικό".

Ο νέος Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για το έργο της, τόνισε ότι η σχετική αποτίμηση θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον.

Ο Ξ. Μανιατογιάννης επισήμανε τους άξονες της νέας διοίκησης δηλαδή την διαφάνεια, τον οικονομικό ορολογισμό, την κατάργηση των απ' ευθείας αναθέσεων σε συνδυασμό με την συλλογικότητα.
Μην μας εύχεστε το "καλώς ήλθατε" μόνο κατέληξε ο νέος Δήμαρχος ευχηθείτε μας "καλό κι επιτυχημένο ταξίδι".
Και έκλεισε με τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: "μην ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε, εσύ πολέμα"!