Σελίδες

Πνεύμα δημοκρατικής διακυβέρνησης από τη νέα Δημοτική Αρχή Βριλησσίων

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων, ο νέος δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης παραχώρησε την πλειοψηφία των μελών των διοικητικών συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα στους εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων και στους εκπροσώπους των φορέων της πόλης υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση για συμμετοχική-άμεση δημοκρατία στη λειτουργία του Δήμου.  
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Άλλη μία προεκλογική δέσμευση της νέας Δημοτικής Αρχής – αυτή της συμμετοχικής – άμεσης δημοκρατίας υλοποιήθηκε στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων.

Συγκεκριμένα στο θέμα της συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ), ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης παραχώρησε την πλειοψηφία του συμβουλίου στους εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων και στους εκπροσώπους των φορέων του οργανισμού.

Το ίδιο έγινε και με την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΒ) όπου, ως εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ορίσθηκαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων (ΑΟΒ) και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων.

Με τις παραπάνω ενέργειες, η Δημοτική Αρχή αποτύπωσε όχι μόνο το πνεύμα συνεργασίας, την επιδίωξη της συναίνεσης για τα θέματα της πόλης, τη συλλογικότητα στη δράση και τη διαφάνεια αλλά και ανέδειξε το ρόλο των φορέων στο κοινό καλό και το συμφέρον της πόλης.