Σελίδες

Ορίσθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Χαλάνδρι

Με απόφαση (1021/2014) του νέου Δήμαρχου Χαλανδρίου κ. Σίμου Ρούσσου ορίσθηκαν Αντιδήμαρχοι οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας από 1/9/2014 έως 28/2/2017 και τους μεταβιβάζει τις εξής αρμοδιότητες:
- τον κ. Σέργιο Γκάκα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού - Αθλητισμού (με αντιμισθία)
- τον κ. Γερολυμάτο Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας - Προσχολικής Αγωγής - Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής (με αντιμισθία)
- την κα Χριστούλη Ελένη Αντιδήμαρχο Διοικητικών - Οικονομικών (με αντιμισθία)
- τον κ. Αλεξίου Θεόδωρο Αντιδήμαρχο Παιδείας (χωρίς αντιμισθία)
- τον κ. Χριστουλάκη Δημήτριο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας - Περιβάλλοντος (χωρίς αντιμισθία)
Αναλυτικά ΕΔΩ οι αρμοδιότητες των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Χαλανδρίου

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γκάκας Σέργιος.

Ακόμη ορίσθηκαν ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι χωρίς αμοιβή οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι
με θητεία από 01/09/2014 μέχρι την 28/02/2017 εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους αναθέτει την εποπτεία και τον συντονισμό σε συγκεκριμένους τομείς λειτουργιών του Δήμου:

1. τον κ. Λυμπεράτο Γεράσιμο ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες μσε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσατικότητας των λειτουργιών του τομέα
Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών.
2. την κ. Μάζη Χρυσούλα ως Εντεταλμένη Σύμβουλο και της μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας.

3. τον κ. Κιούση Αθανάσιο ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα Αθλητισμού.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γκάκας Σέργιος, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Γερολυμάτο Κων/νο, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα το Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξίου Θεόδωρο, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Χριστούλη Ελένη και όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστουλάκη Δημήτριο.

HalandriPedia