Σελίδες

Υποδειγματική ανάδειξη του κ. Μαγιάκη υποψήφιου Δημάρχου στο Μαρούσι μετά από μυστική ψηφοφορία από εκατονταδες πολίτες


ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ TOY ΣΥΝΔΥΑΣΜΟY «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Μετα την εκλογική διαδικασία και μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για την ανάδειξη του υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου του συνδυασμού "Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι", επί συνόλου 472 εγγεγραμμένων μελών ψήφισαν 356 και νικητής αναδείχθηκε ο κ. Μαγιάκης, ο οποίος έλαβε το 97,5% των ψήφων.

Σε δήλωσή του ο κ. Μαγιάκης αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η πορεία που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα από άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, για τη συγκρότηση του Συνδυασμού μας και την εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου. Η επιλογή μας αυτή, να συμμετέχουν δηλαδή στη λήψη των αποφάσεων όσοι ενεργοποιούνται στον Συνδυασμό μας, σηματοδοτεί και την πορεία που θα ακολουθήσουμε σαν διοίκηση του Δήμου για τη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων.

Συλλογικότητα, διαφάνεια, ενημέρωση, συμμετοχή και δημοκρατία αποτελούν τις σταθερές μας, με τις οποίες θα φέρουμε την ανατροπή των μέχρι σήμερα κατεστημένων νοοτροπιών και πρακτικών στο Δήμο. Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουν λόγο και ενεργητική συμμετοχή όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Πρωτοβουλίας που ενωθήκαμε στην κοινή αυτή προσπάθεια, όλες και όλους που συνέβαλαν αποφασιστικά στη σημερινή εκλογή μου ως υποψηφίου Δημάρχου, όλες και όλους που μαζί θα δώσουμε την εκλογική μάχη.

Με κριτήριο την ενότητα, χωρίς αποκλεισμούς, με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα, ξεκινάμε από αύριο τον προεκλογικό μας αγώνα. Θα φτάσουμε σε κάθε μαρουσιώτικο σπίτι, σε κάθε συλλογικότητα.

Θα απευθυνθούμε σε όλους τους εργαζόμενους, στο επιστημονικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης, στη νεολαία, σε κάθε ενεργό πολίτη, για να ζητήσουμε τη συμμετοχή και τη στήριξή τους. 

Βάζουμε στόχο την τελική νίκη και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε.