Σελίδες

Εκτός μοριοδότησης όσοι μονιμοποιήθηκαν με τα ΠΔ το 2005 και το 2010 - Οδηγούνται στην έξοδο

Δεν θα μοριοδοτηθούν όσοι μονιμοποιήθηκαν με τα Προεδρικά Διατάγμα Παυλόπουλου το 2005 και Β. Παπανδρέου το 2010, όπως ανακοινώθηκε από το Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το πιθανότερο είναι ότι θα μείνουν εκτός κινητικότητας και θα καταλήξουν στην έξοδο.

Η “τελική λύση” που θα τροφοδοτήσει τελικά τους 4.000 υπαλλήλους του στόχου των απολύσεων μέσα στο 2013 δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα απ΄ότι μέχρι σήμερα αφού εκτός από τους Σχολικούς Φύλακες που θα αντιμετωπίσουν τελικά το φάσμα της ανεργίας αφήνοντας το χάος πίσω στα σχολεία, το μέτρο αφορά και την πλειοψηφία των υπαλλήλων των Νομικών Προσώπων των δήμων που κινδυνεύουν να μείνουν εντελώς άδεια

Η συντριπτική πλειοψηφία αν όχι όλοι οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων των δήμων έχουν μονιμοποιηθεί με τις διαδικασίες των Προεδρικών Διαταγμάτων και αν μπουν στην διαθεσιμότητα με το νέο κύμα της διαθεσιμότητας του Σεπτεμβρίου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι και αυτοί θα δουν την έξοδο.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ουδείς γνωρίζει την πραγματικότητα, καθώς αυτή τη στιγμή γίνονται προσθαφαιρέσεις στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βάση των αριθμών θα έκδοθουν και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι μέσα στο Αυγουστο.

aftodioikisi.gr