Σελίδες

Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Bριλησσίων: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων: 
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Ανακοίνωση με αφορμή την καταδίκη συνδικαλιστών – απεργών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η επίδειξη πυγμής εναντίον εργαζομένων που αγωνίζονται κορυφώνεται...

Δεν αρκεί που αντιμετωπίζουμε τις δυνάμεις καταστολής κάθε φορά που διαδηλώνουμε ειρηνικά. Δεν αρκεί που χαρακτηρίζονται σχεδόν όλες οι απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, τώρα φτάσαμε στο σημείο να καταδικάζονται συνδικαλιστές επειδή εκτελούν το αυτονόητο καθήκον τους, συμπαραστέκονται δηλαδή στους συναδέλφους τους και βρίσκονται δίπλα στον απεργιακό τους αγώνα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για 6μηνη φυλάκιση των 3 συνδικαλιστών συναδέλφων μας, που στήριξαν με την παρουσία τους, την απεργιακή κινητοποίηση στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής το 2007, έχει σαν στόχο να χτυπηθεί το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν, να αγωνίζονται και να αντιστέκονται στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα, που ισοπεδώνει τα δικαιώματα και τις ζωές μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων συμπαραστέκεται στους συνδικαλιστές - συναδέλφους:

Αδαμόπουλο Νίκο,
Μέλος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας.

Καραγεώργου Βασιλική,
Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής
και πρώην μέλος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Μαυρουδή Νίκο,
Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας
και εκλεγμένο μέλος του Δ΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών.

Δηλώνουμε ότι δεν μας τρομοκρατούν τέτοιες αποφάσεις. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας που κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες και θυσίες.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα που καταστρέφει τη ζωή μας, υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας,
υπονομεύει την κοινωνική ειρήνη.


H Πρόεδρος: Βίκυ Χαλκιά      Ο Γεν. Γραμματέας: Νίκος Μήτσης