Σελίδες

Αετοπούλειο: Έκθεση φωτογραφίας

ekthesi-fotoΈκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η Ομάδα Φωτογραφίας MACROwave του Κέντρου Ημέρας Εφήβων «Ωρίωνας» στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως και τις 4 Δεκεμβρίου, θα γίνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Αετοπούλειου, οδός Φιλικής Εταιρίας και Τομπάζη 18, στο Χαλάνδρι.


Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου σύμφωνα με το σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας του, αναπτύσσει πολυσχιδή δραστηριότητα στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης για 31 συναπτά έτη.

Στα πλαίσια της έναρξης συνεργασίας με το Κέντρο Ημέρας Εφήβων Ωρίωνας της ΕΨΥΠΕ (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου) σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης της Ομάδας Φωτογραφίας MACROwave.
Το φωτογραφικό εργαστήρι που για τρίτο χρόνο λειτουργεί στον Ωρίωνα υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Μπάμπη Κουγεμήτρου, επιχειρεί, μέσα από φωτογραφικές τεχνικές, να δώσει μία εφηβική ματιά του κόσμου που μας περιβάλλει. Οι έφηβοι φωτογραφίζουν θέματα από το Χαλάνδρι, αλλά και από άλλες περιοχές της Αθήνας, συνθέτοντας εικόνες όπως εκείνοι τις αντιλαμβάνονται.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως και τις 4 Δεκεμβρίου, θα γίνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, οδός Φιλικής Εταιρίας και Τομπάζη 18, στο Χαλάνδρι.

Την έκθεση θα προλογίσει ο Κώστας Γουδής, φωτογράφος, ζωγράφος καθηγητής καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο ΤΕΙ Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο τηλέφωνο 210 6820464 ή με το Κέντρο Ημέρας Εφήβων “Ωρίωνας” της ΕΨΥΠΕ στο τηλέφωνο 210 6812237».