Δήμος Αγ.Παρασκευής: Ποιοτικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες με μεγάλη συμμετοχή κόσμου

Με  μεγάλη συμμετοχή κόσμου συνεχίστηκαν οι ποιοτικές γιορτινές εκδηλώσεις και τα δρώμενα  που πραγματοποιεί ο  Δήμος  Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα  και Συλλόγους και φορείς της πόλης.
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στην  Κεντρική πλατεία άνοιξε τις πόρτες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ, που με μεγάλη χαρά θα φιλοξενεί ο Δήμος   έως και 1 Ιανουαρίου, με εργαστήρια κατασκευών, Ξυλοπόδαρους, Ξωτικά και Νεράιδες με μπαλονοκατασκευές, Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο, Μασκότ, Καλλιτέχνες με καρικατούρες, face painting Χριστουγέννων και Θρόνο του Άγιου Βασίλη.
Η  γιορτή του «Χωριού» περιλάμβανε ζωντανές μουσικές και τραγούδια και ρίψη πυροτεχνημάτων που ζέσταναν και εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
enevap 17 12 15
enevap1 17 12 15
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν:
•Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του  ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργάνωσαν  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ  με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ύμνους και κλασσικά έργα.
Συμμετείχαν:
- Η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα.
- Η Ορχήστρα και Παιδική Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Αντώνη Καρατζίκη. 
- Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.
 syn 19 12 15 c
•Στον πλημυρισμένο από παιδιά και γονείς χώρο του Πέτρινου κτιρίου στο Πάρκο "Σταύρος Κώτσης" η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών τμημάτων των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ. Τα έργα των παιδιών ήταν εντυπωσιακά και ενδεικτικά της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται.
erg tehnis 12 15
 erg tehnis1 12 15

•Στη μεγάλη αίθουσα της οδοί Παπαρηγοπούλου το Τμήμα Μοντέρνων Χορών του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ παρουσίασε τις ομάδες που πρόσφατα κατέκτησαν πρώτη θέση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, ιδιαίτερα νέων. Οι χοροί, η επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων και το κέφι κράτησαν μέχρι αργά.
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
•Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, διοργάνωσε στο εμπορικό κέντρο Venus ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων για τα παιδιά με τίτλο “Χριστούγεννα στην Πόλη - Μήνυμα ειρήνης ” με εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, θέατρο, κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, ζωγραφική προσώπου, γιγάντιες σαπουνόφουσκες, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους και ζωντανή μουσική. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή παιδιών και γονιών στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικά μεγάλη.   

 viv1 12 15viv2 12 15
•Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής  πρόσφεραν στα παιδιά της πόλης μας, αλλά και στους γονείς τους, δωρεάν βόλτα στο κέντρο, με υπέροχο τρενάκι 4 βαγονιών, 18 μέτρων και χωρητικότητας 40 ατόμων, με την συντροφιά του... Αη Βασίλη και ξωτικού που διηγούνταν  ωραίες ιστορίες κατά την διάρκεια της βόλτας.
Τέλος υπενθυμίζουμε ότι: 
•Το Τρενάκι θα κάνει τις επόμενες βόλτες του την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) 10:00πμ-13:00μμ και 16:00μμ-19:00μμ  με  αφετηρία την Κεντρική Πλατεία.

•Σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015- 6:30 μ.μ. στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής(Νεαπόλεως 7) πραγματοποιείται Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με την παράσταση «Η Πετρόσουπα», που διοργανώνουν το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου  και η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής  
 trenaki