Σελίδες

Παπαδημούλης στον Βέμπερ: Σταματήστε να προσβάλετε την Ελλάδα και τους Έλληνες (Vid)

Απάντηση στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, έδωσε ο ο Έλληνας ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης κατά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Κύριε Βέμπερ σταματήστε να προσβάλετε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σταματήστε να παίζετε με τα σπίρτα μέσα σε μία αποθήκη καυσίμων», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.

«Η Ενωμένη Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι όπως ένα παιδί χωρίς πιστοποιητικό γεννήσεως. Η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν θέλουν Grexit, σε ποσοστό 80%», τόνισε και συνέχισε:
«Χρειάζεται να κάνετε όλοι έμπρακτα επειγόντως μέχρι την Κυριακή ότι χρειάζεται ώστε να φύγει οριστικά η λέξη Grexit από το ευρωπαϊκό λεξιλόγιο, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος που προκάλεσαν τεράστια ύφεση και ανεργία και απίστευτο κοινωνικό πόνο στην πατρίδα μου, την Ελλάδα».

«Η Ευρωζώνη οφείλει να αποφύγει έναν ακρωτηριασμό και είμαι βέβαιο ότι μέχρι την Κυριακή οι δυνάμεις του ρεαλισμού, της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης, της δημοκρατίας, θα κερδίσουν» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ



http://www.enikos.gr/