Σελίδες

Συναυλία σχολικών συγκροτημάτων στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια (VIDEO)

Το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έδωσαν μαθητές των Βριλησσίων αλλά και από τους όμορους δήμους την Παρασκευή (03/07) στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αναλήψεως.

Οι συμμετοχές είχαν αρχίσει να υποβάλλονται από το Μάρτιο για τη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Παρά τις εξελίξεις για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην αναβάλλουν την συναυλία και να αφήσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν τα τραγούδια που προετοίμαζαν εδώ και τόσους μήνες με τη βοήθεια του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Βριλησσίων, Νίκου Βασιάδη.


Για την επιτυχία της συναυλίας συνέβαλλαν ο υπεύθυνος στο Εργαστήρι Κιθάρας, Γιάννης Σπηλιόπουλος, το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Φίλιππος Μπούκης αλλά και το μέλος του πολιτιστικού του ΟΚΠΑ, Χριστίνα Παπαδοπούλου με επίσης πολύ ενεργό συμμετοχή.

Τα παιδιά έβαλαν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μουσική και έκαναν το πρώτο τους ντεμπούτο επί σκηνής. Η ευκαιρία που τους έδωσε για πρώτη φορά ο δήμος, να διοχετεύσουν τις μουσικές τους γνώσεις, να οργανωθούν, να δημιουργήσουν συγκροτήματα, να συνεργαστούν και να προβάλλουν όλοι μαζί τα αγαπημένα τους τραγούδια επιδοκιμάστηκε τόσο από τα ίδια τα παιδιά, όσο και από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όσους βρέθηκαν στην πλατεία Αναλήψεως και παρακολούθησαν τη συναυλία. Ευχή όλων η συναυλία των Σχολικών Συγκροτημάτων να γίνει θεσμός.